SMARTYS gepresenteerd op Blockchain Co-Working Day in Tilburg

Published by Herman on

Maandag 19 augustus vond in Tilburg weer de Blockchain Co-Working Day plaats. Herman en Robert presenteerden hier de nieuwste inzichten van SMARTYS. De aanwezigen discussieerden volop mee over de gebruikte case. Veel vragen en opmerkingen gingen over de realiteit van het verhaal. Duidelijk is dat er niet één waarheid is in de praktijk. Er zijn vele situaties en uitzonderingen te bedenken. Maar voor het inzicht in smart contracts en een soepele uitvoering van de simulatie werd vooral meegegeven het verhaal simpel te houden.

Veel aanwezigen lieten blijken graag bij te dragen of in de toekomst er wat mee te willen doen. Met nuttige feedback en een duidelijke aanmoediging om er vooral mee door te gaan lieten de aanwezigen hun waardering blijken.


0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *