Blockchain Simulatie en SMARTYS gepresenteerd in Utrecht

Published by Herman on

Woensdagavond 28 augustus organiseerde het SMARTYS©-team in Lisk Center Utrecht een 2 uur durende sessie waarin zowel de Blockchain Simulation Game als het nieuwe SMARTYS©-concept werden gepresenteerd.

Jeroen verzorgde in het eerste deel een minisessie van de Blockchain Simulation Game. De 11 genodigden werden aan het werk gezet en kregen op deze manier een inkijkje in de game die blockchain op eenvoudige wijze uitlegt. Dit spel is speciaal ontwikkeld voor businessmensen die nog nauwelijks kennis hebben van blockchain. Door zelf tokens, transacties en blokken op papier te maken krijgen de deelnemers inzicht in de belangrijkste principes van een blockchain. Een perfect voorbeeld van Learning by doing!

Na de pauze verzorgden Herman en Robert een presentatie van het SMARTYS©-concept dat nog volop in ontwikkeling is. Herman presenteerde hoe de simulatie eruit gaat zien zodra het product ontwikkeld is en ging in op de toekomstvisie van het team. Robert toonde de app die nog in ontwikkeling is en die uiteindelijk met echte blockchaintransacties gaat werken. Voor het SMARTYS©-team was deze sessie een mooie gelegenheid om feedback te verzamelen. Voor de deelnemers een eerste kennismaking met dit nieuwe concept. Gezien de hoeveelheid respons leeft het SMARTYS©-concept blijkbaar bij de beoogde doelgroepen: opleiders, startups, supply chainbedrijven en managers van corporates en overheden.

Het was een mooie avond. Het SMARTYS©-team heeft weer voldoende uitdagingen en energie om verder te gaan.


0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *