Nieuwe testsessie SMARTYS in Utrecht

Published by Herman on

De SMARTYS©-simulatie begint steeds meer vorm te krijgen. Nadat de game in een eerdere testsessie al eens gedraaid is in een dry-run organiseerde het SMARTYS©-team donderdag 26 september voor de eerste keer een complete uitvoering voor drie deelnemers in onze thuisbasis Lisk Center Utrecht. Centraal thema deze avond was de uitvoering van de simulatie. Hoewel deze eerste test nog wat kinderziektes aan het licht bracht is wel duidelijk dat we op de goede weg zijn. De feedback van de deelnemers was buitengewoon nuttig.

Wij als SMARTYS©-team hebben weer de nodige inspiratie voor de komende tijd om nog harder te werken aan de verbetering van ons eindproduct, de smart contracts simulatie. Wat is dat ook alweer? Wij leggen smart contracts en blockchain uit aan de hand van een werkende oplossing. Een begrijpelijke use case die duidelijk maakt wat er allemaal mogelijk is. We maken je duidelijk dat je helemaal geen techneut hoeft te zijn om dit te begrijpen. En dat laten we zien via echte blockchaintransacties.

Met deze sessie hebben weer een enorme stap voorwaarts gemaakt. Want één ding staat als een paal boven water: Learning by doing is de toekomst van blockchainonderwijs. En dat wij niet alleen staan in deze visie merken we aan de toenemende belangstelling voor ons concept vanuit de markt.

Meer weten over de SMARTYS-simulatie, de Blockchain Simulation Game of Learning by Doing? Neem contact op met ons team: contact@smartys-simulation.nl. Of bezoek ons op www.smartys-simulation.nl.


0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *