Learning by doing

De internetrevolutie heeft aangetoond dat ondernemers die niet tijdig inspringen op nieuwe trends de boot snel kunnen missen. De afgelopen decennia hebben we complete branches zien verdwijnen en veranderen. Denk b.v. aan reisbureaus, postbezorging en de detailhandel.

Voor ons is de komst van blockchain en smart contracts net zo onvermijdelijk als de opkomst van internet twintig jaar geleden. Met één belangrijk verschil: de veranderingen in de huidige tijd gaan vele malen sneller dan toen.

Bij internet heeft iedereen een beeld. Maar hoe zit dat met blockchain en smart contracts? Wij zijn pas tevreden als elke ondernemer in Nederland snapt wat blockchain en smart contracts zijn en hoe je daar gebruik van kan maken.

Ondernemers steken de handen graag uit de mouwen. Die vallen we niet lastig met langdradige klassikale lesstof of saaie powerpoint presentaties. Met SMARTYS gaan ze zelf aan de slag en leren de principes van blockchain en smart contracts op een actieve manier die aansluit bij de dagelijkse praktijk. Leuker kunnen we het niet maken! Beter ook niet! Learning by doing noemen we dat.